Jump to content

Edytor zdjęć w w galerii w Ice Cream Sandwich

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   Mikołaj

Mikołaj
  • Administrator
  • 6,544 posts
    • Time Online: 174d 48m

Posted 17 October 2011 - 18:18

Portal AndroidPolice poinformował, że system Android Ice Cream Sandwich wprowadzi fotoedytora do galerii zdjęć. Nowa funkcjonalność nie tylko pozwoli na wykonanie prostych zmian w zdjęciach, ale także wprowadzi kilka rodzajów filtrów. Informacja nie jest oficjalna, jednak zobaczcie jak może się prezentować paleta narzędzi edytora:

Attached File  tools.jpg   46.2K   5 downloads

Mniejsze ikony mają cały czas wyświetlać się na ekranie, natomiast by dostać się do większych trzeba będzie wchodzić poprzez dedykowany panel. Warto dodać, że poza opcjami edycji pojawiają się także filtry fotograficzne, które mają zawierać następujące możliwości:

Attached File  effect.jpg   252.1K   5 downloads

Przypominam, że premiera Ice Cream Sandwich już 19 października...

Źródło:

Please Login HERE or Register HERE to see this link!

#2 OFFLINE   mikey

mikey

Zdobywca w 3 miejsca w konkursie „Pokaż z bliska atuty SE”

• User
  • 131 posts
    • Time Online: 4d 1h 1m

Posted 17 October 2011 - 19:14

Dlatego następny telefon tylko z Androidem (najlepiej SE), nawet to mnie nie przekona, że na iOS można Photoshopa zainstalować ;)
Posted Image

#3 OFFLINE   dante

dante

Master Boss

• Administrator
  • 3,672 posts
    • Time Online: 153d 9h 19m

Posted 17 October 2011 - 19:34

Iphone, nigdy. Polityka firmy jest dla mnie do dziś niezrozumiała  (delikatnie mówiąc) A dwa, modyfikacje telefonu, otwartość systemu :rolleyes:  No tego chyba nie muszę nikomu tłumaczyć. Nawet Photoshop mnie nie przekona.

#4 Guest_piotr88010_*

Guest_piotr88010_*
  • Guests

Posted 18 October 2011 - 05:38

ciekawa funkcja. Bardzo przydatna w dzisiejszych czasch. A premiera, no właśnie, jutro :)

1 user(s) are reading this topic