Sony Ericsson Xperia arc S trafił do sprzedaży - Wasze uwagi i opinie na temat Sony Ericssona Xperia arc S
Started by Jurij, Sep 29 2011 22:31
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 29 September 2011 - 22:31
Sony Ericsson Xperia arc S pojawi się w sprzedaży w oficjalnym sklepie Sony Ericssona trzeciego października 2011 roku w cenie 1837 zł. Szczegółową specyfikację tego modelu oraz zawartość zestawu znajdziecie na stronie sklepu:
. Jeżeli zdecydujecie się na zakup tego modelu, możecie opisać swoje opinie o tym produkcie lub wszelkie uwagi na temat Xperii arc S w tym temacie 
#2 OFFLINE
Posted 04 February 2012 - 10:56
Nie wiem czy dobry temat, ale jeśli zły to proszę o przeniesienie i z góry przepraszam za utrudnienia.
Wie ktoś czy ten kolor będzie dostępny w PL? A może już jest? Chyba, że to FAKE.

Chciałbym go polecić pewnej osobie
Wie ktoś czy ten kolor będzie dostępny w PL? A może już jest? Chyba, że to FAKE.

Chciałbym go polecić pewnej osobie

#3 OFFLINE
Posted 04 February 2012 - 16:49
To jest model przeznaczony na rynek japoński

#4 OFFLINE
Posted 13 February 2012 - 12:33
Jurij skoro przeznaczony jest na rynek Japoński to dlaczego można zobaczyć go w reklamie na stronie głównej sklepu
Na samym końcu masz 5 wersji kolorystycznych min ta "różowa"
edit:
Nie wiedziałem, że telefony z rynku japońskiego można dostać tutaj z gwarancją
Joke
Dla zainteresowanych telefon ze zdjęć wyżej to Sony Ericsson Xperia Arc S Acura Pink
phillix trzymaj link
?Na samym końcu masz 5 wersji kolorystycznych min ta "różowa"
edit:
Nie wiedziałem, że telefony z rynku japońskiego można dostać tutaj z gwarancją

Dla zainteresowanych telefon ze zdjęć wyżej to Sony Ericsson Xperia Arc S Acura Pink
phillix trzymaj link
#5 OFFLINE
Posted 13 February 2012 - 12:36
bartq92, on 13 February 2012 - 12:24, said:
Jurij skoro przeznaczony jest na rynek Japoński to dlaczego można zobaczyć go w reklamie na stronie głównej sklepu
Na samym końcu masz 5 wersji kolorystycznych min ta "różowa"
?Na samym końcu masz 5 wersji kolorystycznych min ta "różowa"
Hmm... może dlatego że jest to model wyprodukowany przez firmę Sony Ericsson? Model na zdjęciu to Xperia arc SO-01C wyprodukowana dla sieci NTT DoCoMo. Ta sieć oferuje różowy wariant kolorystyczny. Ty natomiast piszesz o modelu arc S. W polskim sklepie Sony Ericssona model arc S jest dostępny w dwóch kolorach - czarnym i srebrnym. Dlaczego dali taką reklamę na stronę główną - to pytanie kieruj do autora witryny sklepu

#6 OFFLINE
Posted 13 February 2012 - 12:47
Dla mnie to normalne, że w Polsce mamy maksymalne minimum wersji kolorystycznych modeli Sony Ericsson. Nawet jak jakiś telefon wyjdzie w 5-7 kolorach obudowy u nas góra 1-2 góra 3. W Większości przypadków jednak ograniczeni zostajemy do jednej.
Po co sklep SE pokazuje zdjęcie różowej wersji oferując tylko dwie inne...? Może ma ładnie wyglądać
Po co sklep SE pokazuje zdjęcie różowej wersji oferując tylko dwie inne...? Może ma ładnie wyglądać